Een lege la voor de dagelijkse out of the box ideeën.


Stel dat je eindelijk een keer tijd gemaakt hebt om je huis of werkplek eens grondig op te ruimen. Terwijl je alles een plek wilt geven merk je dat je te weinig ruimte hebt en bovendien heeft je nieuwe hobby eigenlijk een eigen boekenplank nodig. Misschien moeten er dan maar eens dingen weg, zo besluit je, en daar komt het moeilijke selectieproces. Uiteindelijk is het gelukt; alles heeft een plek gekregen. Tevreden op de bank met een glaasje van het een of ander kijk je de kamer rond. Heerlijk wat een rust. Je kunt de wereld weer aan en pakt de krant van vandaag erbij voor de ultieme afronding van deze zinnige dag. En dan gebeurt het! Je wordt geraakt door een artikel in de krant: "maar dit is interessant!". Je gaat een schaar pakken en glimlacht van binnen omdat je weet waar die ligt. Het artikel is uitgeknipt en ligt naast je op de bank. De laatste slok, de krant bij het oud papier en het artikel in de fruitmand? Zou het niet fijn zijn om letterlijk ruimte in je huis te hebben voor de gedachten en dingetjes die je tegen komt maar die niet direct passen in de categorieën die je zelf hebt aangebracht? Probeer eens een la leeg te houden als je over een half jaar weer opruimt, dat geeft ruimte voor de dingen die niet direct in je leven passen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Een lege la voor de dagelijkse out of the box ideeën.”