Coaching

Hoi, mijn naam is Marjolein. Ik geef coaching op basis van haptonomie en creatief denken. Met haptonomie leer je voelend in de ruimte en in je lichaam aanwezig te zijn. Daardoor kun je, in verbinding met jezelf, je verstand gebruiken om keuzes te maken en eventuele wensen die je hebt vormgeven. Creatief denken helpt je inzicht te geven in je aannames en vaste overtuigingen. Met dit inzicht ben je in staat buiten je standaardpatronen te denken en kun je zaken van meerdere kanten bekijken. Daarbij is er nog een weelde aan creatieve manieren en technieken om je inventiviteit aan te wakkeren. Ik leer je te ontdekken wat jij werkelijk wil, deze wensen als doelen te formuleren en stappen te nemen om je nieuwe idee(en) concreet te maken.

 

Een ori├źnterend gesprek van ongeveer 30 minuten is gratis. Tijdens dit gesprek wordt duidelijk wat coaching bij Creativity at work voor je zou kunnen betekenen, of de aanpak de juiste is voor jou en het contact goed voelt.

Het tarief voor een sessie is 80 euro. Een sessie duurt een uur tot anderhalf uur. Voor coaching via werkgevers wordt een aangepast tarief gerekend.

Meer over mij en wat klanten van mijn manier van werken vinden kun je lezen op de pagina over.